uhuk3!!dah berhabuk blog aku..

Assalamualaikum dan salam sejahtera.......

Dah lama mana aku tak buka blog aku untuk diupdate..aku pn tk ingt..huhu..sjak kerja jauh dari rumah ni aku mmg susah nk on9..kalu dulu balik kerja je hadap kmputer dulu sblum tido..skarang blik kerja trus tido..huhu..yelah..kmputer aku tk bawak..

Sekarang aku dah bekerja kat KFC Dungun..tk jauh mane pn dari rmah aku..sejam perjalanan je..so kat sini aku tggal kt hostel je..tkkn nk ulang alik blik kemaman kot..money is not the raindrops k..hahaha..pepatah reka sndiri..stakat ni kerja smua ok..cuma baru2 ni aku dmam dan dktor cakap mgkin dmam campak..jd dktor bg aku MC dua hari..aku ambik keputusan untuk brehat kt rmah..kebetulan daus ada kt dungun dan dia offer untuk anta aku blik kemaman..tq my fren!!Sekarang dmam dah beransur ok cuma ada lg ruam2 merah kt muka ngan badan..tp tk ketara mcm hari prtama kena dmam cmpak tu..

Oh ye..skarang aku dah pn mencapai impian aku untuk memiliki sebuah DSLR..hahaha..first job untuk kamera aku tu adalah ambik gambar kawin kakak aku..agak rumit jgak krja2 ambik gambar org kawin ni sebenarnya..tp yg pnting aku puas hati..hehehe..pasni blh lh ajak din kuar ambik gambar kt area dungun plak..ada partner best cikit..tk kesunyian..hahaha

tak bnyak sgt aku nk cerita kn harini..sbb mata dah layu..huhu..harap2 pasni blog ni akan sentiasa di sapu,dimop supaya tk brhabuk lg..hahaha..

1 ulasan:

  1. dslr model pe? d800 ke hehehe

    BalasPadam