Sudah dua minggu..

Asslamualaikum dan salam sejahtera..

Harini dah dua minggu lebih aku bekerja di kfc palm beach teluk cempedak..setakat ni takda masalah lagi..masih boleh bekerja dengan baik walaupun ada sedikit cacat cela..hehe..

Aku memulakan kerja aku harini pada pukul 4 petang..sperti biasa suasana store tak buzy..sampai lh pkul 6.30 petang baru lh suasana buzy..yelh org nk buka pose kan..area manager kami en ramzan turut turun padang membantu kami..aku masa tu berperang kat drive thru dgn muslim..banyk giler kereta yg bratur..cabaran di drive thru agak mencabar berbanding di cashier..kena speed..tu yg berpeluh peluh aku jadi packer drive thru..tapi ianya satu pengalaman berharga..alhamdulillah semua berjalan lancar..satu ucapan well done keluar dr en ramzan..hehehe..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan